tirsdag 31. mai 2011

Vannvei (solgt)Dette er et bilde jeg har brukt veldig lang tid på. Vel, jeg brukte egentlig mest tid på bare å gjøre ingen verdens ting med det, mens jeg holdt på med alt annet. Det var så digert og virket så uoverkommelig der det sto. Men man må jo bare hoppe i det, så jeg fant omsider ut at jeg skulle gjøre det ferdig, og når jeg først hadde kommet igang var det veldig vanskelig å gjøre noe som helst annet.
Det begynte bra, men da jeg nærmet meg slutten var jeg alt annet enn fornøyd. Frustrert og full av dårlig selvtillit var jeg på nippet til å gi opp hele greia, da jeg av en eller annen grunn grep ei malefille og gjøv på. Og da løsnet alt, faktisk. Pensler er oppskrytt! Av og til, i hvert fall ;) Moralen er: Stopper det opp, ikke vær redd for å tenke nytt. Slipp deg løs! :)
Malt i akryl på lerret, 70 x 100 cm.

5 kommentarer:

 1. Dette likte jeg svæææært godt :)

  SvarSlett
 2. Koselig å høre, vettu :)
  18. og 19. juni skal jeg ha utstilling sammen med søsteren min. Ta deg en tur! Kommer til å sende ut invitasjoner på Facebook. :)

  SvarSlett
 3. Jeg har mange bilder jeg har gitt opp, men forskjellen på oss er at jeg fikk det aldri til! Hehe har gitt opp det der foreløpg. Du innehar nok mange egenskaper der jeg kunne lært mye av!

  SvarSlett